Nieuwe producten

Regelmatig komen er nieuwe producten op de markt waarvan ik er soms een paar van uitprobeer!

Op het moment werk ik veel met corrosie verf.

Met de corrosie verf kan je een oude look creëren. Zo lijkt het net of iets verweerd of verroest is terwijl dit gewoon geschilderd is. Dit product is geschikt voor bijna alle materialen. Het kan op twee manieren worden aangebracht, met een roller of een kwast. Met de roller krijg je meer een vlekken patroon en met de kwast komen er wat meer strepen in.

 

Ook blijf ik vernieuwen met verf technieken en sierpleisters. Zoals krijt en kalk verf technieken wat een mooie warme uitstraling aan een ruimte geeft. Soms probeer ik zelf ook wel eens iets anders uit. Zo heb ik de sierpleister techniek gecombineerd met de corrosie verf en geeft een heel gaaf effect in ruimte.

 

Heeft u hierin interesse? Dan kom ik graag een keer bij u langs om uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken. Zodra ik bij u thuis ben geweest en alles is doorgesproken zal ik u inplannen. Het kan zo zijn dat er een paar dagen geschoven wordt als bijvoorbeeld een andere klus wat uit loopt of juist sneller klaar is. Mocht dit het geval zijn dan laat ik u dat tijdig weten.